Energiezuinige airconditioning

Airconditioning is al lang geen luxeproduct meer. Wie ervoor kiest om airco te laten plaatsen, geniet van een duurzaam en comfortabel binnenklimaat het ganse jaar door. Bij FKT geven we graag advies over het aircoproduct dat het beste bij je wensen aansluit, én goed scoort op vlak van energiezuinigheid.

Met meer dan 50 toestellen met het A-label in ons gamma, zijn we je HVAC-vakman voor plaatsing, onderhoud en service voor zowel particuliere, commerciële als industriële installaties. Onze merken combineren een stijlvol design met grootse prestaties.

Wij plaatsen o.a. airco van:

  • General Thercon 
  • LG

Koelen én verwarmen

Met airconditioning kan je koelen én verwarmen. Slimme klimaatbeheersing noemen wij dat, zo’n airco heater met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt je lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Ontdek ook onze lucht-luchtwarmtepompen: verwarming en airconditioning voor één of meerdere ruimtes in één systeem.

Eenvoudige installatie

Airconditioning installeren is zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten interessant. Het plaatsen van airco door FKT gebeurt verrassend snel en eenvoudig. Zonder al te veel ingrepen en met weinig breekwerk is die airco dichterbij dan je denkt.

Koelen, verluchten en verwarmen met FKT? Slim plan!

© Liesje Brockley Photography- Liesje Brockley